Най-добрият подарък на майката към дъщеря ѝ е да я научи на любов към себе си - Prime Aesthetic Center

8 март 2024

В месеца на жената ви разказваме историята на Яна Спасова, която е една от нашите щастливи клиентки, успели да направят сериозна трансформация и да променят качеството си на живот благодарение на Prime Aesthetic Center. Историята на Яна е истински пример за това как грижата и любовта към себе си може да подобри цялостното благосъстояние на всяка дама.

Жените често сме склонни да поставяме нуждите на другите пред нашите собствени, като приоритизираме семейството, приятелите или работата. А пренебрегването на собствената лична грижа може да повлияе на психическото и емоционалното здраве на жената. Като жени често сме подложени на обществен натиск да отговорим на нереалистични стандарти за красота, да постигнем успех в кариерата и да балансираме между множество роли и отговорности. А всичко това гарантирано води към повишен стрес и ниско самочувствие. Практикуването на любов към себе си може да приеме различни форми – повече сън и почивка, време за спорт или дейности, които носят удоволствие и радост. Грижата за себе си всеки ден ще помогне на всяка дама да развие положителна представа за себе си, ще повиши и затвърди увереността ѝ.

Дълги години Яна крие лицето си зад много грим. След хирургично лечение на поликистозни яйчници и необратим хормонален дисбаланс, тя получава интензивно окосмяване, което въздейства върху самочувствието й и създава ежедневен дискомфорт в общуването.

Като инструктор по авиационна сигурност работата ѝ е свързана с чести пътувания и непрекъснат контакт лице в лице с много хора, които обучава в различни градове в страната.

Винаги косата пусната, лицето надолу. Беше ужасно тежко. Много трудно може да се премахне окосмяване вследствие на хормонален проблем. Посещавах години наред козметик за кола маска, но резултатите бяха потискащи. Налагаше се всяка сутрин да нанасям пластове фон дьо тен и много пудра, за да залича поникването на косъмчетата, които не оставаха съвсем скрити“, разказа Яна.

Всички жени заслужават да се чувстват добре и искам да разберат, че инвестицията си заслужава, защото променя живота към по-добро. Защото сега, като се погледна в огледалото, не се срамувам, а усещам голямо удовлетворение. За мен лазерната епилация се оказа спасение“, споделя с облекчение Яна.

Толкова много съм се гримирала преди да започна с лазерната епилация, а сега нямам необходимост“, продължава своя разказ Яна Спасова.

Усещането за чистота и комфорт са неописуеми. Спестих си ужасно много болка, мъчение и ходене по козметици. Сега само правя поддържащи процедури лазерна епилация веднъж годишно. Без да преувеличавам мога да кажа, че лазерната епилация промени живота ми. Такова удоволствие ми доставя да се изправя срещу хората и да говоря спокойно без да използвам грим“,  не крие удовлетворението си Яна и се шегува, че вече разбира хората с много татуировки. Също като тях след като започва с епилация на горна устна и брадичка, решава да си подари гладка кожа на цялото тяло. Постепенно включва други апаратни процедури за лице. Вече е изпробвала всички нови технологии в центъра и има доказано добър видим ефект.

Мислех си, че кожата ми е добре хидратирана, тъй като съм по-пълничка, но се оказа, че не е точно така. Килограмите нямат общо със състоянието на кожата. Безиглената мезотерапия Intraceuticals подобри цялостно хидратацията на лицето ми, сега нямам опъване заради сухота, особено в зоната на околоочния контур. Усещането е невероятно. Направихме и курс от 6 поредни процедури за лице и шия с Nuera Tight – по-хубав масаж не съм имала в живота си.

След толкова много години сега имам самочувствието, че лицето ми изглежда добре и то изцяло благодарение на всички процедури, които направих в Prime Aesthetic. Момичетата ме научиха да не излизам без слънцезащита и с хубав крем, възпитаха ме да слагам нощен крем. Благодарение на техните съвети вече имам култура как да се грижа за кожата си, защото съм изпълнителна.“

Най-добрият подарък, който може една майка да направи на дъщеря си, е да я научи на обич към себе си.

Следвайки съветите на своята майка, дъщерята на Яна стартира с лазерната епилация още когато е на 15. По време на пубертета момичето има лек мъх по лицето, но е с кожен дерматит и кола маска не е решение, защото би довела до разраняване. За съжаление много млади хора в юношеска възраст имат сериозно окосмяване, което няма как да не се отрази на увереността им. Яна е убедена, че майките трябва да подкрепят дъщерите си в грижата за доброто им самочувствие като резултат от обичта към себе си.

Дъщеря ми порасна в Prime Aesthetic и има самочувствието на добре изглеждаща млада жена. След като направи епилация на цяло тяло, вече ходи само на поддържащи процедури. Може по всяко време да си сложи банския и да отиде на плаж, без да мисли за косми. А това й дава е една невероятна свобода“, убедена е Яна, която за няколко години променя изцяло възприятието и оценката за себе си.  И от жена, която иска да бъде невидима за другите, на 47 се чувства уверена и харесвана.

Желаните резултати са постижими след записване на специализирана консултация, която при нас е напълно безплатна. Запишете своя час при нашите терапевти още сега!

It’s time for Primе!

Там, където вниманието към детайла има значение!

Адрес
гр. Бургас
ул. "Възраждане" №16
Имейл
office@primeaestetic.bg
Телефон
098 888 6868

It’s time for Primе!

Там, където вниманието към детайла има значение!

Адрес
гр. Бургас
ул. "Възраждане" №16
Имейл
office@primeaestetic.bg
Телефон
098 888 6868
За нас

Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/07/imageGalery233211-2.png
Последвайте ни

Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

За нас

Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

Процедури
Последвайте ни

Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

Запази час