Епилация с лазер - характеристики и предимства - ПРАЙМ ЕСТЕТИК

Епилация с лазер – характеристики и предимства

Система за лазерна епилация в гр. Бургас

Предимства на лазерна епилация с Primelase: гарантира постигане на така желаното дълготрайно обезкосмяване, чрез серии от безболезнени процедури с лазер от последно поколение.

Характеристики на лазерната епилация

Целите от използването на този лазер за епилация са постигане на трайно обезкосмяване при жени и мъже. Ползите от използването му са видими след кратък период от време, като същевременно се подобрява и състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се облекчава състоянието при кожни проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н.

Манипулацията с този мощен лазер е напълно безболезнена и толерантна към кожата. Пациентите усещат леко загряване и поносимо боцкане. Страничните ефекти са минимални или изобщо никакви, в зависимост от състоянието на кожата. Най-често се проявява леко зачервяване, което преминава бързо.

Броят на процедурите епилация с лазер се влияе от индивидуалния фототип, зоната за третиране и спецификите на всеки клиент. Те се определят от специалистът, който ги извършва. Обикновено процедурите варират между 6 и 10 на брой.

След всяка една процедура лазерна епилация няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа или да продължат с ангажиментите си за деня веднага след края на процедурата. Primelase не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, като по този начин рисковете са сведени до минимум.

Принципно няма здравословни противопоказания и възрастови ограничения при подлагане на лазер епилация. При тийнейджърите се наблюдава необходимост от повече процедури за постигане на желания ефект, защото те все още не са завършили развитието си, т.е. при тях не са се появили всички косми.

Лазерната епилация обикновено не се препоръчва при:

Екземи
Дерматити
Хепатит
Диабет
Бременност и кърмене
Рак
Абсолютни противопоказания са остри инфекции, включително и херпес.
Не се третират зони с бенки и татуировки, тъй като татуировката може да се повреди. Бенките се очертават плътно с бял молив. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2.5 см. разстояние от татуировката. При мъжете процедурата не се прилага върху тестисите.

Privacy Policy Settings

Запази час