Център за лазерна епилация №1 в гр. Бургас - Прайм Естетик

За нас – екипът на Прайм Естетик Център

Център за лазерна епилация Бургас - контакти

Прайм Естетик

Прайм Естетик Център (Prime Aesthetic Center) е създаден, за да отговори на все по-високите изисквания от страна на клиентите да получат качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Отваряме вратите си за вас през пролетта на 2018 г., за да разкрием вашата перфектна визия.

Центърът разполага с високотехнологична апаратура на световни лидери, която ще превърне в реалност мечтата на всеки за перфектно гладка и мека кожа, без нежелано окосмяване. Prime aesthetic center ще Ви осигури комфорт, професионална грижа и лично отношение на най-високо ниво.

Нашата цел са новите технологии, които дават най-добрите резултати в естетичната красота. Каним ви да откриете нашата изключителна гама от процедури с революционния уред Primelase. Не пропускайте да станете част от хилядите му доволни клиенти от цял свят. Увери се и ти! Заповядай да изпиташ удоволствието от най-комфортната лазерна епилация с най-добри резултати!

Защо в Прайм Естетик?

Нашата Мисия

Да предлагаме качествени и надеждни услуги, консултации и съвети в областта на естетичната красота

Визията ни за развитие

Свързана е с промяната в спецификите и желанията на потребителите, отговаряйки на техните изисквания и въпроси, Свързана е също и с най-иновативните техники и технологии в областта.

Нашата цел

Доволните и щастливи клиенти, които се доверяват на доказаните в световен мащаб технологии, гарантиращи най-добри резултати в естетичната индустрия.

Екипът ни

Състои се от сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирано обучение от реномиран производител.

Галерия

Ето и нашата пълна галерия

Privacy Policy Settings

Запази час