Често задавани въпроси за кислородна терапия за лице с Intraceuticals

1. Какво означава терапия на Intraceuticals?

Разбирайки важната роля, която хиалуроновата киселина играе за здравето и външния вид на кожата, Intraceuticals стига до откритие. То гласи, че при приложение на хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло кожата става добре хидратирана, по-млада и жизнена. Терапия на Intraceuticals означава процес на нанасяне върху кожата на хидрофилен (водолюбив) серум, с технология на базата на хиалуронова киселина. Освен това тези терапии осигуряват на кожата необходими вещества като витамини, антиоксиданти, терапевтични средства на растителна основа и амино пептиди.

2. При какви кожни проблеми помагат терапиите на Intraceuticals?

Терапиите на Intraceuticals допринасят за повишаване на хидратацията на кожата и са подходящи за суха и дехидратирана кожа, за кожа с признаци за преждевременно стареене. Също и за чувствителна или увредена от слънцето кожа, кожа с кафяви петна, отпусната кожа, кожа с неравна текстура или податлива към дефекти кожа, както и за премахване на фини линии и бръчки.

3. Какво представлява хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло?

Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло е най-леката форма на хиалуронова киселина. Тази специална бързодействаща форма на хиалуронова киселина е в основата на всички терапии на Intraceuticals и е включена във всички продукти на компанията. Хиалуроновата киселина естествено се свързва с водните молекули и допринася за балансиране на нивата на хидратация на кожата и за поддържане на дълготрайно овлажняване. Помага на кожата сама да увеличи обема си и допринася за подобряване на обема и плътността на кожата. Намалява и изглажда фините линии и бръчките. Подпомага за охлаждането и успокояването на чувствителна кожа или кожа, раздразнена от фактори на околната среда. Хиалуроновата киселина активно извлича други полезни за кожата вещества и ги насочва към нея, и също така повишава абсорбцията на всички ефективни съставки.

4. Какво представлява нанасяне на хиалуронова киселина в слоеве?

За нанасяне на хиалуронова киселина в слоеве се използва хиалуронова киселина с различно молекулно тегло. По-точно това е хиалуронова киселина в три форми с различни тегла или размери на молекулите. Тяхното съвместно действие силно подобрява привличането и задържането на влага от кожата.

5. Може ли системата Intraceuticals да се използва с друга продуктова линия?

Intraceuticals са разработили линия от продукти, предназначени за подсилване на естествения фактор, определящ хидратацията на кожата, като едновременно с това осигуряват важни витамини и стягат кожата. Продуктите на Intraceuticals са разработени така, че да осигурят дълготрайни резултати от терапията, като продължават да хидратират кожата и поддържат получените резултати в периода между терапиите на Intraceuticals. Intraceuticals е нишов бранд, като продуктите са формулирани така, че да се използват заедно и да подобрят действието на други продуктови линии и/или професионални терапии.

6. Може ли терапиите на Intraceuticals да се прилагат заедно с терапии, провеждани с други апарати?

Не е необходимо да се прилага ексфолираща терапия преди терапия на Intraceuticals. Ако желаете обаче може да приложите микродермабразио или друг физически метод за ексфолиация преди провеждането на терапия Intraceuticals. Също така могат да се използват ултразвуково почистване или ултразвукови устройства преди терапия на Intraceuticals. Светлинна терапия и терапия с микротокове могат да се провеждат след терапия на Intraceuticals, като се наблюдава подобрение на резултатите от тях благодарение на терапията Intraceuticals.

7. Съществуват ли противопоказания за приложение на терапиите на Intraceuticals?

Технологията, използваща хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, подобрява абсорбцията на веществата, нанесени върху кожата преди или след терапия на Intraceuticals. По тази причина не трябва да се извършва химически пилинг непосредствено преди терапия на Intraceuticals. Освен това, съставки с непредсказуемо действие, например алфа хидрокси киселини, ретиноли и хидрохинон не трябва да се използват непосредствено преди или след терапия на Intraceuticals. Кажете на клиентите да изчакат 24-48 часа преди отново да започнат да използват алфа хидрокси киселини, ретиноева киселина или хидрохинон при грижа за кожата у дома.

8. Могат ли да се използват продукти от други компании в системата на Intraceuticals?

Само продуктите на Intraceutical са тествани и за тях е доказано, че са стабилни и безопасни при наличието на кислород. Използването на нетествани продукти незабавно анулира гаранцията на Системата, отменя отговорността на Intraceuticals и може да повреди системата или да причини нараняване.

9. Защо пластичните хирурзи и дерматолозите използват Intraceuticals в протоколите си?

Нашите лекари понякога препоръчват терапия Rejuvenate във връзка с неаблативни лазерни процедури за възстановяване на кожата. Терапията Rejuvenate често се препоръчва от лекарите за успокояване и охлаждане на кожата след неаблативна Fraxel терапия, след IPL или 5-7 дни след дълбок пилинг.

10. Безопасно ли е?

Терапиите на Intraceuticals може да се използват при чувствителна кожа и кожа, склонна към розацея. Също така може да се препоръчат и като охлаждащо успокояващо лечение за кожа, изложена на слънце и вятър.

11. Мога ли да използвам терапии и продукти на Intraceuticals, ако съм бременна или кърмя?

Козметиката и козметичните средства не преминават изпитвания за репродуктивна токсичност и поради това продуктите на Intraceuticals не са тествани в това отношение. Дали продуктите трябва да се използват по време на бременност е въпрос на личен избор на клиента и лекаря. Клиентите трябва обсъдят този въпрос с лекар.

11. Провеждани ли са изпитвания с продукти на Intraceuticals върху животни?

Не, продуктите не са изпитвани върху животни.

12. Какво отличава Intraceuticals от конкуренцията?

Нашите конкуренти се фокусират върху ползите от кислорода, като в основния протокол за терапия кислородът обикновено се пулверизира или пръска върху кожата. Кислородът, пръскан във въздуха, веднага се абсорбира във въздуха. При технологията на Intraceuticals кислородът се прилага под налягане и по много специфичен начин, така че патентованият продукт с хиалуронова киселина да се приложи директно в кожата. Именно благодарение на тази комбинация от кислород под налягане и продукт с хиалуронова киселина, съдържащ витамини, антиоксиданти и пептиди, се постигат такива забележителни и мигновени резултати.

Privacy Policy Settings