Лазерна епилация - Лазерна епилация №1 в Бургас от Prime Aesthetic

Лазерна епилация с PrimeLase HR Exellence

Primelase HR excellence - Последно поколение лазерна епилация

Лазерна епилация с Primelase HR Exellence – диоден лазер с най-голямата пикова мощност сред познатите в естетичния сектор – 4800 W

Основната разлика между Primelase HR Еxcellence и останалите лазерни системи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимални резултати. Това гарантира най-доброто решение за всички видове косми. Primelase HR Еxcellence предлага безконкурентни резултати още от първата сесия.

Притежавайки два режима за работа- динамичен и статичен, тази система ни позволява бърза епилация без дискомфорт и болка. Primelase HR Exellence използва “crystal freeze” технология за охлаждане на апликатора, която постоянно и автоматично регулира температурата му. Системата създава приятно усещане на кожата, а обезкосмяването е безопасно, безболезнено и комфортно.

Принцип на действиe:

Лазерната епилация се основава на сeлективно поглъщанe на лазерни импулси от пигмента меланин, съдържащ се в косъма и придаващ неговия цвят. Косъмът е проводник на светлинната енергия до корена, където тя се трансформира в температурна енергия. Така се постига разрушаванe на корeна без увреждане на кожата и дълготрайно отстраняване на косъма.

Лазерна епилация Бургас с Primelase HR

Най-ефективният начин за обезкосмяване на пазара!

Кои са предимствата на Primelase HR Exellence?

  • изключително мощен и прецизен в параметрите си;
  • предпазва кожата от загряване и третира единствено косъма;
  • подходящ за всеки фототип кожа и кожа с тен;
  • успешно премахва всеки тип косъм, дори тънки тип мъх;
  • приложим целогодишно;
  • два режима за работа – динамичен и статичен;
  • допълнителна полза от процедурата: оставя мека и гладка кожа; отстранява обърнати косми”; подобрява състоянието дори на кожа с проблеми с фоликула, пъпки и др..
🔝 За нас качеството има значение #Primelase❤️

Бъдещето на лазерната епилация е вече в Бургас ❤️

Публикувахте от Prime Aesthetic Center в Събота, 31 март 2018 г.

Privacy Policy Settings