Лазерна епилация - Лазерна епилация №1 в Бургас от Prime Aesthetic

Лазерна епилация с PrimeLase HR Exellence

В Prime Aestetic Center ви предлагаме последно поколение лазерна епилация с най-мощния диоден лазер в света Primelase HR Exellence

Лазерната епилация е иновативна технология за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото. Работи на принципа на привличане и поглъщане на лазерните импулси от пигмента меланин. Достигайки до фоликула, светлинната енергия се преобразува в топлинна и разрушава косъма от корена, без да се загрява околната тъкан.

Primelase HR Exellence е диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност сред познатите в естетичния сектор – 4800 W.

Основното предимство на Primelase HR Exellence спрямо останалите лазерни системи е, че използва много кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимални резултати. Селективно разрушава космения фоликул,  запазва и защитава епидермиса и дермата. Светлината се абсорбира от пигмента меланин и се трансформира в температура около 60 градуса. За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност.

Динамичният режим на работа на Primelase HR Exellence прави лазерната епилация безболезнена и напълно поносима за всички, включително и за мъже с дебели косми. Лазерът използва патентовата охлаждаща система „crystal freeze”, вградена в апликаторите. Системата автоматично регулира температурата и поддържа постоянна температура от 5 °C на повърхността на апликатора, независимо от температурата в стаята или от температурата на самата кожа. Това прави обезкосмяването комфортно, напълно безопасно и безболезнено.

Лазерна епилация Бургас с Primelase HR

Повече от 10 милиони души по света годишно избират лазерна епилация заради предимствата й пред традиционните методи за обезкосмяване:

  • Primelase HR Exellence e най-мощната диодна технология в класа на диодните лазери
  • Най-безболезнената и ефективна епилация на пазара
  • Може да се ползва целогодишно, дори през лятото
  • Позволява третиране 3 дни след излагане на активно слънце или солариум
  • Предпазва кожата от загряване и третира единствено космите
  • Подходяща е за всеки фототип кожа, включително и за тъмни кожи с тен
  • Успешно премахва както тъмни и дебели, така светли и тънки косми, дори мъх
  • Подобрява състоянието на кожата, подмладява, правя я мека и гладка
  • Премахва обърнати косми и отстранява проблеми с фоликули и пъпчици

Privacy Policy Settings