Лазер за епилация Primelase - същност и характеристики - ПРАЙМ ЕСТЕТИК

Лазер за епилация Primelase – същност и характеристики

лазерна епилация гр. Бургас

Лазер за епилация Primelase е уред от ново поколение, който предоставя възможност за лазерна епилация на едно съвременно ниво. Подходящ е за използване върху всеки тип кожа и през всички сезони.
Primelase е мощен лазер, който се характеризира с най-голяма пикова мощност от 4800 W, което го прави един от най-модерните уреди от последно поколение на пазара в момента.
Диодният лазер Primelase премахва нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година. Той работи с три различни дължини на вълните, които доставят енергия чрез иновативната USP технология (ultra short pulse). Ултра късите импулси с продължителност до 3 мс работят по-кратко от времето за термична релаксация на космения фоликул, което му придава голяма ефикасност при постоянна лазерна епилация. Primelase премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула, но без да увреждат по никакъв начин кожата.
В зависимост от дължината на вълната, която се използва, този метод за лазер епилация ще има по-голяма или по-малка абсорбция на пигмента и различни дълбочини на проникване.
-755 нанометра – това е вълната, която абсорбира най-добре меланина и е особено ефективна при светли кожи. Това дава възможност както на най-фините косми, така и на тези с по-малко ниво на пигмента, да бъдат окончателно премахнати.
– 810 нанометра дължина на вълната е подходяща за използване за различни цели. Тази вълна успява да се адаптира перфектно както към всички фототипове кожа, така и към различна дебелина на косъма.
– 1060 нанометра дължина на вълната е тази, използвана от Nd:YAG лазерите. Тя се прилага при най-тъмните фототипове кожа, като способността й на проникване е много висока.
Primelase има два режима за работа – динамичен и статичен. Една от разликите между тях е в усещането, което оставят. При една и съща ефективност, динамичният е по-безболезнен от статичния.
Работата на такава епилация с лазер се характеризира с използването на много кратки импулси, съчетани с висока доза енергия.
Другата важна характеристика на лазер за епилация Primelase е неговата “crystal freeze” технология, която използва за охлаждане в апликаторите си. Тя има функцията постоянно и автоматично да регулира температурата. Технологията работи успешно, като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника, независимо от това каква е температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безболезнено, безопасно и комфортно.

Privacy Policy Settings

Запази час