Ново поколение бодибилдинг с технологията Wonder

Ново поколение бодибилдинг с технологията Wonder

Wonder е най-новата тенденция в естетиката за бързо, кратко и ефективно скулптуриране на тялото само за 25 минути един-два пъти седмично. Иновативната технология намалява мастния индекс и увеличава мускулната тъкан чрез високоинтензивна електромагнитна мускулна стимулация. Подходяща е както за хора, които не тренират, така и за активно спортуващи, които желаят да увеличават мускулната си маса и релефа, както и да намалят мазнините в тялото.

Зони Цени – 1* Цени – 8* МИН.* Закупи
Цяло тяло Wonder* 200 1200 25

Всички цени на процудери са в лева

8 персонализирани програми

https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Muscular.png

Muscular

Мускулна стимулация. Изграждане на нови мускулни влакна и заздравяване на вече същестуващи. Контролирано изгаряне на калории.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Definition.png

Definition

За повече обем и релеф на мускулите. Елиминира повърхностните мазнини и подчертава мускулите.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Cellulitis.png

Cellulitis

Съдова програма за подобряване текстурата на кожата. Повлиява отлично целулит, стрии, отпусната кожа
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Pelvic.png

Pelvic

Подобрява тазовото дъно, като въздейства интензивно върху петте мускула, които изграждат тазовата област.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Physio.png

Physio

Функционално възстановяване. Решава проблеми, свързани с мускулното съкращение след получена травма. Има силно релаксиращ ефект и се прилага като физиотерапия.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/SPA.png

SPA

Релаксираща програма. Препоръчва се за възрастни хора, които не се движат и не спортуват активно. Подходяща за релаксация на мускулите след интензивна тренировка или след физически упражнения.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Superman.png

Superman

Специална програма за мъже, които желаят да подобрят своите бодибилдинг резултати за по-кратко време и с по-малко усилия в залата. Бързо изграждане на мускули и изгаряне на калории. Препоръчва се за мъже в добро физическо здраве.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/02/Superwoman.png

Superwoman

Специална програма за дами с високи спортни цели за увеличаване на мускулния релеф и стопяване на мазнините. Препоръчва се за жени в добра физическа форма и здраве. По-добри резултати за по-кратко време.
https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2022/10/web-text-10.2022.jpg

25 минути с Wonder се равняват на няколко часа бодибилдинг

Технологията е единствената в света, която комбинира едновременно електромагнитна и нервно-мускулна стимулация. Работи като имитира сигналите, които мозъкът изпраща към мускулите, за да ги насърчи да се свиват и отпускат хиляди пъти в секунда. Wonder произвежда 52 000 силни мускулни контракции на рекордна дълбочина от 16 см. А това увеличава мускулния растеж и тонизира цялото тяло, съответно намалява и обиколките.
Чрез една процедура се въздейства едновременно върху 6 от най-големите скелетни мускулни групи в човешкото тяло за цялостно моделиране – ръце, коремни мускули, странични коремни мускули, седалище, предно и задно бедро. 25-минутната сесия е еквивалент на часове конвенционална тренировка във фитнеса и е свързана със същата загуба на калории. Резултатите са видими в рамките на 2 седмици и са подобни на редовни интензивни мускулни натоварвания.

Последвайте най-новата тенденция за красота: намалете мазнините и увеличете мускулната маса за рекордно кратко време.

Технологията за тонизиране на тялото Wonder е разработена от испански инженери и се прилага в елитния спорт в повече от 60 страни. Световни шампиони, национални отбори и изявени спортисти я използват, за да изгорят ненужните мазнини и да изградят мускули за рекордно кратко време.

7 гарантирани ползи от терапията с Wonder

Уникално изживяване с най-радикалната технология за тонизиране на мускулите с незабавни резултати

Увеличава мускулната тъкан

Клинични проучвания показват, че след 4 сесии с Wonder мускулната маса се увеличава средно с 16%. Наблюдава се значително укрепване на мускулатурата и при нетренирани хора.

Намалява телесните мазнини

Процедурите с Wonder помагат за значително намаляване на общото тегло и телесните мазнини. Като въздейства на няколко мускулни групи едновременно, намалява обиколките на талията, бедрата и ханша. Паралелно стабилизира и укрепва седалищните мускули.

Повишава силата и издръжливостта

Регенерацията на мускулните влакна води до подобряване на обема и качеството на мускулите. Постепенното увеличаване както на повърхностните, така и на дълбоките мускули, без риск от нараняване, увеличава мускулната сила. Функционалната магнитна стимулация предизвиква максимално изтощение и засилва устойчивостта на участващите мускули.

Подобрява метаболитните процеси в тялото

Радикалните мускулни усилия предизвикват калориен разход и тялото пренарежда енергийните си приоритети.

Мускулна рехабилитация

Приложението на Wonder е изключително ефективно при лечение на тазовото дъно, отслабване на мускулатурата и процеси на загуба на тъкани. Облекчава напрежението в мускулите и подобрява мускулното възстановяване.

Повишена васкуларизация

Електромагнитната мускулна стимулация води до разширяване на кръвоносните съдове, увеличава кръвоснабдяването, като улеснява достигането на кислород и хранителни вещества до мускулните влакна. Подобрената микроциркулация с Wonder изпъва и стяга кожата, цялостно я подмладява.

Намалява мускулно-скелетните нарушения

При наличие на лека или умерена сколиоза стимулацията на мускулите на гърба забавя и възпрепятства процеса на необичайно изкривяване на гръбначния стълб. Мускулите укрепват и придържат гърба изправен.

Често задавани въпроси

Как протича процедурата?

Wonder е технология за бодибилдинг, тонизиране на фигурата, възстановяване на мускулите и цялостно скулптуриране на тялото. Работи чрез излъчване на електромагнитни и електрически сигнали, действащи единствено върху скелетните мускули. След консултация със специалист и обсъдени реалистични резултати, клиентът облича индивидуален Wonder екип. Всеки получава еднократен комплект облекло, чието предназначение е да осигури хигиена по време на сесията. Облеклото се навлажнява със специалнен пулвелизатор в зоните, където ще бъдат локализирани сензорите, за да гарантира електрическа проводимост. Следва поставяне на Wonder електрокостюма. Терапевтът разполага плътно сензорите върху третираните зони на определени точки, съвпадащи с мускулните неврони. Клиентът ляга по корем, като подпира тялото си с лакти. Процедурата започва с 1-2-минутна програма SPA, а последните 1-2 минути се настройва програма Cellulitis. През останалото време на процедурата се работи избраната целева програма, съобразена с индивидуалните нужди. По време на процедурата терапевтът избира най-подходящите параметри според специфичните характеристики на всеки клиент.

Кога не се прилага процедурата?

Процедурата не се препоръчва при бременни, при клинти с вътрешни електронни устройства (пейсмейкъри) или с протези. Противопоказна е при лица с епилепсия, с ритъмно-проводни нарушения на сърцето и със сериозни здравословни проблеми. Не се прилага при хора, при които съществува риск от кръвоизлив след остра травма или фрактура, след скорошни хирургични интервенции, когато съкращението на мускулите може да попречи на процеса на заздравяване. Не се прилага върху зоната на матка по време на менструация, както и върху зони от кожата с нарушена чувствителност. Не се прилага стимулация върху оточни, инфектирани и възпалени участъци или кожни обриви, например флебит, тромбофлебит, разширени вени.

Апаратът не се прилага за стимулация на главата, върху предната част на шията или устата. Не се прилага стимулация трансторакално, тъй като въздействието на електрически ток върху сърцето може да предизвика сърдечни аритмии.

Терапията не се препоръчва да се прилага непосредствено след хранене. За бързи и трайни резултати е благоприятно да се следват здравословни хранителни навици – прием на по-големи количества вода, да се ограничи до минимум на консумацията на алкохол, наситени мазнини (мазни или преработени месни продукти и промишлено произведени сладкиши), захар и сол.

Запази час онлайн сега

След като запазите час, ще се свържем с вас на посочения телефон, за да потвърдим резервацията ви.

  It’s time for Primе!

  Там, където вниманието към детайла има значение!

  Адрес
  гр. Бургас
  ул. "Възраждане" №16
  Имейл
  office@primeaestetic.bg
  Телефон
  098 888 6868

  It’s time for Primе!

  Там, където вниманието към детайла има значение!

  Адрес
  гр. Бургас
  ул. "Възраждане" №16
  Имейл
  office@primeaestetic.bg
  Телефон
  098 888 6868
  За нас

  Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

  https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/07/imageGalery233211-2.png
  Последвайте ни

  Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

  За нас

  Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

  Процедури
  Последвайте ни

  Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

  Запази час