Общи условия за предлаганe на услуги на "ПРАЙМ ЕСТЕТИК" ООД

Общи условия

Общи условия
„ПРАЙМ ЕСТЕТИК“ ООД:

Стандартните цени:

Са в български лева.

Са за цели зони и не могат да бъдат използвани за частични зони.

Важат при закупуване на процедури за лазерна епилация за „Единична цена“; „Пакет 3 процедури“; „Пакет 6 процедури“; за поцедури и домашна грижа за лице.

Могат да бъдат използвани от нови или настоящи клиенти на Прайм Естетик Център, които провеждат курс от процедури лазерна епилация, процедури и домашна грижа за лице.

Могат да бъдат използвани от настоящи клиенти на Прайм Естетик Център за зони, за които вече имат извършена процедура лазерна епилация, процедури и домашна грижа за лице, независимо кога във времето е било това.

Не могат да се комбинират с други отстъпки за една и съща зона за лазерна епилация, процедури и домашна грижа за лице.

При избор на пакет цялата сума се заплаща при заявяването му в момента. В противен случай, клиентите използват редовната цена за единично посещение.

При закупуване на пакет заплатената сума може да бъде използвана само за лазерна епилация на конкретната зона/ конкретната избрана процедура и домашна грижа за лице и не може да бъде използвана за други зони/процедури или да бъде преотстъпвана за ползване от други лица.

Към всяка закупена кислородна мезотерапия със серум Intraceuticals клиентът получава безплатно почистване на лице с диамантено микродермабразио. Предложението е валидно от 01.02.2020 до 29.02.2020.

Ако по някаква причина курсът от процедури лазерна епилация или процедури за лице бъде прекъснат преди последната предплатена процедура, „ПРАЙМ ЕСТЕТИК“ ООД се задължава да възстанови на платеца стойността на неизползваните предплатени процедури с приспаднати 30% неустойка от общата сума на неизползваните процедури.

Privacy Policy Settings