Общи условия при ползване на услугата лазерна епилация с Primelase

Общи условия за месец Юли 2018 г.

Стандартните цени:
Са в български лева.
Са за цели зони и не могат да бъдат използвани за частични зони.
Важат при закупуване на “Единична цена”; “Специален пакет 6 процедури”; стандартни цени за кислородна мезотерапия.
Могат да бъдат използвани от нови клиенти или настоящи на Прайм Естетик Център, които започват курс от процедури лазерна епилация на нова зона.
Могат да бъдат използвани от настоящи клиенти на Прайм Естетик Център за зони, за които вече имат извършена процедура лазерна епилация, независимо кога във времето е било това.
Не могат да се комбинират с други отстъпки за една и съща зона за лазерна епилация.
При избор на пакет цялата сума се заплаща при заявяването му в момента. В противен случай, клиентите използват редовната цена за единично посещение до 6-та процедура лазерна епилация/кислородна мезотерапия.
При закупуване на пакет заплатената сума може да бъде използвана само за лазерна епилация на конкретната зона/ конкретната избрана кислородна мезотерапия и не може да бъде използвана за други зони или да бъде преотстъпвана за ползване от други лица.
При закупуване на процедури за лазерна епилация за 4 различни зони клиентът получава: 10% отстъпка за единична процедура; 30% отстъпка за пакет от 6 броя процедури.
При закупуване на процедури за лазерна епилация за минимум 5 различни зони клиентът получава: 20% отстъпка за единична процедура; 40% отстъпка за пакет от 6 броя процедури.
След извършване на 6 броя процедури за лазерна епилация клиентът получава 10% отстъпка за всяка следваща процедура на избраната зона.
Всеки вторник всеки мъж получава 30% отстъпка от редовната цена за процедури лазерна епилация.
Всеки четвъртък от месеца всяка жена получава 30% отстъпка от редовната цена за процедури лазерна епилация.
В случай, че поради някаква причина, курсът от процедури лазерна епилация или кислородна мезотерапия бъде прекъснат преди последната предплатена процедура, “ПРАЙМ ЕСТЕТИК” ООД се задължава да възстанови на платеца стойността на неизползваните предплатени процедури с приспаднати 30% неустойка от общата сума на неизползваните процедури.

Privacy Policy Settings

Запази час