Общи условия за предлаганe на услуги на "ПРАЙМ ЕСТЕТИК" ООД

Общи условия

Общи условия
„ПРАЙМ ЕСТЕТИК“ ООД:

Стандартните цени:

Са в български лева.

Са за цели зони и не могат да бъдат използвани за частични зони.

Важат при закупуване на процедури за лазерна епилация за „Единична цена“; „Пакет 3 процедури“; „Пакет 6 процедури“; за поцедури и домашна грижа за лице.

Могат да бъдат използвани от нови или настоящи клиенти на Прайм Естетик Център, които провеждат курс от процедури лазерна епилация, процедури и домашна грижа за лице.

Могат да бъдат използвани от настоящи клиенти на Прайм Естетик Център за зони, за които вече имат извършена процедура лазерна епилация, процедури и домашна грижа за лице, независимо кога във времето е било това.

При избор на пакет цялата сума се заплаща при заявяването му в момента. В противен случай, клиентите използват редовната цена за единично посещение.

При закупуване на пакет заплатената сума може да бъде използвана само за лазерна епилация на конкретната зона/ конкретната избрана процедура и домашна грижа за лице и не може да бъде използвана за други зони/процедури или да бъде преотстъпвана за ползване от други лица.

Вземи пакет голяма зона лазерна епилация + подарък 3 процедури на малка зона.

Специалното предложение за периода 01.10.2019-31.10.2019:

Вземи пакет голяма зона лазерна епилация + подарък 3 процедури на малка зона. Усещане за перфектно гладка кожа за години напред. За качеството на процедурата разчитаме на най-мощния диоден лазер в естетиката – PrimeLaseHR и специалист лазерна епилация.

Жени

Пакет 6 процедури цели крака + 3 броя общи бикини

Пакет 6 процедури подбедрици + 3 броя външни бикини

Пакет 6 процедури общи бикини + 3 броя горна устна

Пакет 6 процедури общи бикини + 3 броя подмишници

Мъже

Пакет 6 процедури цели крака + 3 броя гърди

Пакет 6 процедури цели ръце + 3 броя подмишници

Пакет 6 процедури гръб + 3 броя рамене

Ако по някаква причина курсът от процедури лазерна епилация или процедури за лице бъде прекъснат преди последната предплатена процедура, „ПРАЙМ ЕСТЕТИК“ ООД се задължава да възстанови на платеца стойността на неизползваните предплатени процедури с приспаднати 30% неустойка от общата сума на неизползваните процедури.

Privacy Policy Settings