Промоции лазерна епилация и кислородна мезотерапия

Специални предложения

Специални предложения

Ремоделирана и преобразена кожа с две терапии едновременно ❤️

💡Можете светкавично да преобразите кожата на лицето си, ако комбинирате едновременно и една след друга двете терапии: Диаманантено микродермабразио и Интрасюттикълс.

Така серумнaта екстракция на Интрасютикълс ще бъде подадена към дермата в момента, когато тя е най-пропусклива и възприемчива за оптимално задържане, а именно непосредствено след процедурата диамантеното микродермабразио. Чрез механичния пилинг и вакуумния масаж кожата е перфектно почистена, отстранени са мъртвите клетки, замърсяванията и бактериите. След като повърхностния слой е нежно и деликатно ексфолиран, кожата е готова да за вливане и подхранване. С терапията Итрасютикълс се въвеждат серуми със специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки. Koжата е наситена и обогатена в мига, в който е най-пропусклива. Така всички хранителни вещества са усвоени пълноценно, провокира се стимулацията на колаген, дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени. А лицето е моментално озарено и подмладено.

Вземи терапия Intraceuticals + подарък диамантено микродермабразио от 01.02.2020 до 29.02.2020

Неустоими предложения за лазерна епилация за пакет от 3 и 6 броя процедури, комбинирани предложения за най-желани зони с до 40% отстъпка.

Лазерна епилация
Лазерна епилация крака + ръце

Запази своя час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ДЕМО ТЕСТ при специалист тук.

Красивите моменти започват с допир на перфектно гладка кожа. С най-мощния диоден лазер – PrimeLaseHR Excellence се радваш на резултат за години напред. Процедурата е безболезнена и клично тествана с FDA сертификат.

Виж всички ценови предложения тук. 

It’s time for prime! Там, където вниманието към детайла има значение!

 

Privacy Policy Settings