5 ползи от лазерната епилация на бикини зона - Prime Aesthetic Center

3 юни 2022

В тази статия ви представяме 5 причини да скъсате окончателно с традиционните методи на обезкосмявате и да се присъедините към модерния кръг на жените, които използват лазери за най-специалната част от тялото си.

С лазерната епилация можете да се чувствате и изглеждате неотразими, докато сте с изрязани бански на плажа, край басейна или в спа зоната след спорт. Още след първата процедура отпадат над 80% от косъмчетата. А новите в епилираната зона са по-фини и лесни за поддръжка. Няколко сесии през точно определени интервали (задължително спазвайте препоръките на терапевтите) са достатъчни за постигане на желания ефект и за несравнимо усещане за лекота.

Повече от 70% от дамите, които посещават нашия център, стартират лазерна епилация с бикини зона и споделят, че съжаляват за дългото отлагане. А 90% от тях избират едновременно бикини и подмишници, тъй като двете зони са кратки и се комбинират чудесно.

#1. Процедурата е кратка

Времетраенето на процедурите за бикини зона е много по-кратко и бързо, отколкото можете да си представите. Имайте предвид, че можете да избирате между два варианта, съответно и цените са различни. Ако сте избрали да епилирате само външните бикини (зоната от бельото към бедрото) са нужни 8 минути, а при общи бикини (външни бикини, лабии, пубис и перианална област) – 15 минути. Повечето клиенти, които започват с по-малката зона по контурите на бельото, при втората процедура предпочитат да епилират изцяло мястото. Важно е да отбележим, че въпреки деликатното място, процедурата е безопасна и безболезнена и по никакъв начин не засяга репродуктивните функции. Лазерът Primelase HR Exellence, с който ние работим, има всички необходими сертификати за безопасност и клинични доказателства за най-добрия възможен и дълготраен резултат на обезкосмяване.

#2. Не възпалява кожата, а я прави по-мека

Бръсненето винаги крие риск от дразнене, зачервяване или сухота на чувствителната кожа, включително и от порязване. Това може да доведе до възпаление и дори инфекция, както и до образуване на бавно заздравяващи и неестетично изглеждащи порязвания или белези. Лазерната епилация напълно елиминира този проблем.

Предимството на диодния лазер Primelase HR Exellence е, че селективно, контролирано и много прецизно третира само фоликулите на косъмчетата, като оставя кожата защитена и незасегната. И не само че няма никакви неблагоприятни странични ефекти върху самата кожа, но и спомага да изглежда по-здрава и нежна на допир. Лазерната епилация е подходяща и за чувствителни части по тялото, каквато е интимната, без да възпалява. И тъй като корените са унищожени, липсват неприятните тъмни остатъци от космения пигмент.

#3. Премахва и предотвратява враснали косми

Лазерната епилация може да предотврати и да премахне растящи навътре косъмчета. Методът е чудесен вариант за тези от вас, които имат чувствителна кожа и получават дразнене след бръснене или кола маска. Най-важното предимство е, че лазерната епилация води до разрушаване и отпадане на целия космен фоликул. Така няма възможност отрязаните косъмчета да врастнат и да продължат да растат навътре. Рискът от образуване на пъпчици и белези отпада напълно.

#4. Готови за плаж навсякъде и по всяко време

Вече няма да се налага да ангажирате красивия си ум с мисли за косъмчета. С лазерната епилация ще забравите напълно за тях. Ще можете спонтанно да слезете до плажа в работно време, само не забравяйте да оставите един чифт бански в дамската си чанта. Както и да придружите непланирано приятел в сауната или край басейна. А и ще сте готови да облечете бански по всяко време, без значение дали сте на бизнес пътуване или на спонтанен уикенд в планината или на брега.

Лазерната епилация с лазера Primelase HR Exellence е възможна през всички сезони от годината, дори и при кожи с тен. Научете повече за процедурите през лятото:

Защо лятото е точният момент да започнете лазерна епилация

#5. Спестява време и дава дълготрайни резултати.

Нужни са между 6 и 10 процедури от 10-15 минути през 45-60 дни. В рамките на 1 година можете да приключите пълния курс и да преминете към поддържащ. Помислете за всички случаи, когато ви се е налагало да прекарате допълнително още 10 или 15 минути в бръснене под душа, а след това да установите, че имате пропуски и е трябвало да се връщате отново, за да ги поправите. Толкова много пропуснато време. Лазерната епилация осигурява нежна и мека бикини зона, без да е нужно да търпите болката от кола маската всеки месец или боцкането след бръснене на всеки няколко дни.

Ще се наслаждавате на предимствата на гладката кожа за продължителен период, години напред във времето. А след няколко сесии ще поддържате зоната веднъж или два пъти годишно, което се равнява на 10-20 минути.

Терапевтите на Prime Aesthetics Center препоръчват 20 дни преди процедура да не се подлагате на кола маска и да ограничите други методи на отскубване. Лазерът е неефективен, ако преди това корените на космите са отстранени. Не пропускайте да нанасяте слънцезащитна козметика, за да предотвратите пигментации. Хидратирайте по-често зоната за повече комфорт и се наслаждавайте на всеки момент щастие.

It’s time for Primе!

Там, където вниманието към детайла има значение!

Адрес
гр. Бургас
ул. "Възраждане" №16
Имейл
office@primeaesthetic.bg
Телефон
098 888 6868

It’s time for Primе!

Там, където вниманието към детайла има значение!

Адрес
гр. Бургас
ул. "Възраждане" №16
Имейл
office@primeaesthetic.bg
Телефон
098 888 6868
За нас

Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

https://primeaesthetic.bg/wp-content/uploads/2023/07/imageGalery233211-2.png
Последвайте ни

Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

За нас

Имаме голяма привилегия да създаваме красота и винаги да бъдем в това красиво очакване на перфектни резултати. Вие – нашите клиенти, ни вдъхновявате с вибрацията, която излъчвате, когато си тръгвате с усмивка и удовлетвореност от работата ни.

Процедури
Последвайте ни

Присъедини се към онлайн общността ни за да научавате първи за актулните тенденции в грижата за красотата и да не изпускате нашите промоции и специални предложения!

Запази час